Atom

App development

Tegenwoordig heeft iedereen wel een tablet of een mobiele telefoon, vaak zijn deze apparaten ook nog eens verbonden met internet. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden voor u en uw organisatie.

U kunt bijvoorbeeld met een app bedrijfsprocessen digitaliseren/automatiseren. Of u kunt een app gebruiken als communicatiemiddel naar uw klanten. Atom kan apps ontwikkelen die gevoed worden vanuit één content management systeem zoals Drupal. Binnen één systeem kunt u zo al uw kanalen bedienen.

Misschien heeft u al een idee of wilt u informatie over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

De voordelen van hybride apps

Apps worden vaak ontwikkeld voor meerdere platformen, waarvan iOS (iPad/iPhone), Android en Windows Mobile de bekendste zijn. De programmeertaal verschilt per platform wat in de praktijk betekent dat er per platform een versie van de app gebouwd moet worden.

Meerdere versies van dezelfde app bouwen is erg tijdrovend en daarom kiezen wij voor het ontwikkelen van hybride/HTML5 apps. Hierdoor is het mogelijk één app te gebruiken op alle platformen, wat de ontwikkeltijd drastisch verkort. Door de kortere ontwikkeltijd zijn de ontwikkelkosten lager zijn dan bij het ontwikkelen van een native app.

Hybride apps kunnen net als native apps functies zoals de camera of GPS-sensor  gebruiken, zoals de camera of de GPS sensor. 
Zelfs games kunnen als hybride/HTML5 app worden ontwikkeld, je loopt alleen tegen beperkingen aan bij games die het uiterste van het apparaat vragen.

Meer weten over app development?

Neem contact op met de experts van Atom...