Atom, met vestigingen in Rotterdam en Hilversum, heeft een mooie verdeelde ligging binnen het land waardoor we door heel Nederland voor en met zowel eigen eindklanten als die van partners kunnen samenwerken. Wij zijn een gespecialiseerd technisch internetbureau. 

Atom gelooft, zeker binnen het huidige IT-landschap, niet in concurrenten maar in collega’s en partners. De ontwikkelaars van Atom zijn specialisten, voor hen vinden we toffe complexe opdrachten met veel uitdaging belangrijker dan het enkel direct werken voor directe eindklanten. 

Wanneer onze partners extra capaciteit op specialistische kennis nodig hebben, dan schiet Atom graag te hulp.  Atom is daarnaast solution / technisch Drupal partner van diverse reclame- en designbureaus, die dat zelf niet in huis hebben. Naast Drupal ontwikkelt Atom ook met cakePHP, Laravel en Xamarin.

Wij werken graag samen met design- en reclamebureaus, uitgevers en andere internetbureaus, en softwareontwikkelaars. Wij werken onder andere samen met Polder Knowledge, Tam Tam, Enof creatieve communicatie, Schaapontwerpers, Ordina, GetBright en vele andere. 

"Vanuit Ordina Digital Services werken wij veel met Atom samen om onze klanten te kunnen bedienen . Schakelen snel, leveren zeer goede code en kunnen goed communiceren met de klant/business. Een zeer fijne partner en betrouwbare website bouwer!" - General Manager Ordina - Paul van Dam

Contact:

Atom Rotterdam (Justin van der Raaf)
tel. +31 10 7370308
rotterdam@atom.nl
 

Atom Hilversum (David Daamen)
tel. +31 35 7110471
hilversum@atom.nl

Atom Apps (Berry Goudswaard)
tel. +31 10 7370308
apps@atom.nl