Magento is met circa 25% marktaandeel hét opensource e-commercepakket van dit moment. Geen ander  pakket is zo groot en snelgroeiend als Magento. Een actieve community van meer dan 100.000 gebruikers, ontwikkelaars en partners werkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van Magento met, betaalde en onbetaalde extensies. Van betaalmethodes tot analysetools en boekhoudkoppelingen: Magento heeft er een extensie voor.

Magento biedt zo haast ongelimiteerde mogelijkheden bij de ontwikkeling van van uw webshop. Heeft u een specifieke wens en is er geen extensie die hierin voorziet, dan zijn ontwikkelen wij zonder probleem een maatwerk extensie.

Naast de duizenden extensies zijn er ook minstens net zoveel templates beschikbaar. Een template is een basisdesign voor uw website, op basis waarvan wij aanpassingen kunnen doen en uw Magento webshop verder vorm kunnen geven. Hierdoor is een flinke kostenbesparing mogelijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om door ons een volledig en uniek maatwerkdesign te laten ontwikkelen.

Het beheersysteem van Magento is volwassen, krachtig en professioneel en biedt, op gebruiksvriendelijke wijze, mogelijkheden als  productbeheer, marketing-campagnes, SEO(zoekmachineoptimalisatie) en verkoopstatistieken.

Magento ook voor uw webshop inzetten?

Neem contact op met de experts van Atom...