Opdrachtgever
Brand

Webshop betaalt zich terug door conversie

Voor RH brandbeveiliging ontwikkelden wij een volledig nieuwe Magento webshop, gericht op het behalen van conversie. Met een webdesign geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid en met een duidelijke navigatiestructuur helpen we de gebruiker de juiste informatie in de webshop te vinden om zelf tot een aankoopbeslissing te komen.

Een modern ontwerp, diverse keurmerken, een hoog cijfer bij Feedbackcompany én directe chat ondersteuning via Zopim helpen gepercipieerde risico’s bij het doen van een online aankoop te verminderen en helpen zo bezoekers tot klanten te converteren. Ook het EV SSL certificaat, met de groene browser balk, is een belangrijke factor bij het winnen van het vertrouwen van de klant.

De Magento webshop is natuurlijk volledig responsive, omdat we zien dat dit niet alleen voor gebruikers maar ook voor zoekmachines steeds belangrijker wordt en bepalend is voor conversie.

In samenwerking met Google is er voor deze klant direct een goede en uitgebreide SEA campagne gestart. Doordat de webshop goed converteert, zijn zware lange termijn campagnes en hogere adwords budgetten direct al te verantwoorden. Via een Google shopping feed worden bezoekers naar de webshop getrokken en met remarketing blijft de webshop bij de potentiele klanten top of mind zodat wanneer ze klaar zijn voor een aankoop dit bij deze webshop gebeurt.

Over RH brandbeveiliging
RH brandbeveiliging in Barendrecht is al jaren toonaangevend op het gebied van brandblusmiddelen en biedt, met een hoog gekwalificeerd assortiment aan producten en diensten, een totaal pakket voor brandpreventie, detectie, bestrijding en nabehandeling

Wat wij mooi vinden aan deze webshop is dat het bij dit bedrijf niet puur gaat om het verkopen van producten en diensten maar juist ook het informeren en het belang van een veilige woon of leefomgeving. Wat enorm voor deze onderneming spreekt is dan ook de Magento maatwerk module die wij ontwikkelden waarbij tijdens de aanschaf van bepaalde producten 2,50 per product wordt gedoneerd aan De Nederlandse Brandwonden Stichting.

Kopfoto: I, MarcusObal [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], from Wikimedia Commons

Deliverable

Grafisch ontwerp, responsive implementatie, SEA campagne

Bespreek uw eigen idee met ons

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf

Meer cases

Photo by Gabriel Sollmann on Unsplash

Van CD naar Drupal maatwerk webapplicatie, voor perfect afgedrukte etiketten

Photo by Marek Levák on Unsplash

Uitgebreid Drupal content en publicatie platform met Adlib koppeling