Beheer en of onderhoud overnemen
Drupal

Beheer en of onderhoud overnemen

Atom is een gespecialiseerd Drupal internetbureau dat websites en webapplicaties ontwikkelt met in veel gevallen uitdagende of complexe vraagstukken. We doen dit op basis van het Drupal applicatie framework. Met regelmaat nemen wij Drupal projecten in beheer, onderhoud, support en doorontwikkeling, waarbij de basis werd ontwikkeld door een andere leverancier.

 

Drupal is Open Source software. Dat betekent dat je niet vastzit aan een specifieke Drupal leverancier. Wanneer de samenwerking met een bepaalde ontwikkelaar niet meer voortgezet kan worden, stap je over naar een andere Drupal leverancier en specialist. Ten onrechte wordt gedacht dat veranderen van Drupal specialist betekent dat het systeem opnieuw ontwikkeld moet worden. Bij een technisch goed geprogrammeerd systeem, ontwikkeld door een goede of specialistische Drupal partij, is dat niet nodig.


Drupal wordt ondersteund door ruim 35.000 ontwikkelaars en meer dan 50 hoogwaardige leveranciers in Nederland. Wij ontwikkelen hoogstaande Drupal omgevingen zoals 
corporate websites, portals, apps, intranetten, mijn omgevingen en koppelingen.
 

>> Lees meer over Drupal website beheer en onderhoud (Support)

 

Onderzoek

Bij het overnemen van een bestaande Drupal website of applicaties onderzoeken wij eerst wat de staat is van deze omgeving. We bekijken de manier waarop Drupal is geconfigureerd, welke modules zijn gebruikt en hoe de eventuele maatwerkcode eruit ziet, met name of daar is gewerkt conform de Drupal standaarden.

Aan de hand van dat onderzoek bepalen we of wij mogelijkheden zien om de omgeving in beheer te nemen en of er reparaties nodig zijn alvorens wij daarop kunnen en willen doorontwikkelen.

Tekst

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf