Maatwerk Drupal oplossingen

Drupal platform ontwikkeling

Wij zijn dé Drupal specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte Drupal-websites en -applicaties. Wij werken nauw samen om een website of applicatie te ontwikkelen die volledig op maat is gemaakt voor je bedrijf. Samen zetten we complexe vraagstukken om in eenvoudige oplossingen voor de doelgroepen(gebruikers), zodat doelen worden behaald.

Drupal is hét open source Content Management Systeem(CMS) en Digital Experience platform(DXP). Open source betekent dat de broncode (sources) van Drupal publiekelijk, vrij en kosteloos, beschikbaar is om te kopiëren, gebruiken en aan te passen. Binnen Drupal is maatwerk mogelijk, onder andere door configuratie en implementatie, maar ook door standaard Drupal modules aan te passen of zelfs op maat te ontwikkelen.

Binnen de zeer actieve Drupal community zijn duizenden modules beschikbaar die geconfigureerd kunnen worden om naadloos aan te sluiten bij de wensen en doelen van onze opdrachtgevers. Door te implementeren, configureren, en eventueel aan te passen wat beschikbaar is binnen de Drupal community, kan veel op de investering bespaard worden en kan budget ingezet worden daar waar het echt waarde toevoegt.

Daar waar standaard modules en functionaliteit niet volstaan passen we standaard Drupal modules aan of ontwikkelen we functionaliteit of modules volledig op maat. Voor veel van onze opdrachtgevers bouwen we aan grote uitdagende platforms en bedrijfskritische applicaties; waarbij wensen of benodigdheden, voor de doelen van de opdrachtgevers, meestal zo specifiek zijn dat de Drupal specialisten van Atom maatwerk code schrijven om daaraan te kunnen voldoen. Juist doordat maatwerk code schrijven bij Atom meer regel dan uitzondering is hebben we hier heel veel ervaring mee.

Kwaliteit Drupal ontwikkeling:

Drupal heeft de kwaliteit en veiligheid van haar code goed op orde en om die kwaliteit over het hele platform te waarborgen is een Drupal leverancier nodig zoals Atom, die minimaal dezelfde standaarden toepast en respecteert.

Atom hanteert voor het schrijven van veilige en goede code de volgende standaarden:
onderling uitvoeren van code reviews(4 ogen principe)

  • Drupal Coding Standards
  • Drupal security
  • Drupal best practices
  • PHPStan

Het handhaven van deze standaarden maakt Drupal overdraagbaar, zowel tussen ontwikkelaars als naar een eventuele nieuwe leverancier. Regelmatig nemen wij een Drupal omgeving in beheer  en onderhoud en zien we helaas tijdens de intake dat lang niet elke leverancier zich daaraan houdt. Het kan daarom interessant zijn om, ook wanneer je niet van leverancier verandert, door Atom een Drupal audit uit te laten voeren.

Drupal maakt het beste van het web mogelijk en wordt gebruikt voor van alles, van corporate websites tot grote bedrijfskritische webapplicaties en portals. Atom is volledig gespecialiseerd in  Drupal implementatie en ontwikkeling en tevens Gold Drupal Partner met maar liefst 6 Splash Awards prijzen op naam.

Overtuigd of meer weten over Drupal of Atom als Drupal specialist, neem contact op!