Atom

Drupal Specialist

Drupal is de basis, wij zijn de specialist!

Drupal is een modern, gebruiksvriendelijk en vooral flexibel en krachtig Content Management Systeem (CMS). Via duizenden, binnen de community beschikbare plug-ins en modules, is veel out of the box functionaliteit mogelijk. Zonder het wiel opnieuw uit te hoeven vinden kan, door middel van implementatie en configuratie, aan veel eisen en wensen binnen een project worden voldaan. Met Drupal als CMS als basis voor een maatwerk applicatie bespaar je aanzienlijk op het projectbudget.

Direct een Drupal specialist spreken!

Heb jij een concreet vraagstuk in jouw bedrijf waarover je graag eens de visie van Atom zou horen? Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen door te digitaliseren en automatiseren met Drupal? Bij deze of andere vragen, gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek.

Als je het aan de Drupal specialisten van Atom vraagt, dan vinden zij Drupal het mooiste en beste opensource-CMS van dit moment. Drupal is vanuit de basis responsive, leent zich voor maatwerk en is zeer veilig. Niet voor niets wordt het succesvol toegepast door professionele (overheids)partijen en bedrijven, waaronder de grootste merken ter wereld, die online méér willen dan alleen aanwezig zijn. 

Atom is Drupal expert en met meerdere Drupal prijzen op haar naam een gewaardeerd partner en leverancier van Drupal projecten. Atom realiseerde succesvolle Drupal projecten voor klanten als Telegraaf Media group, Total Nederland, Alzheimer Nederland, Gemeente Rotterdam / Krimpenerwaard / Delft, War Child en vele andere mooie bedrijven van verschillend formaat.

Samen met de klant en het Drupal CMS realiseren wij hun online doelstellingen.

Als Drupal specialist gaat onze kennis veel verder dan het toepassen van Drupal middels implementatie en configuratie van Drupal community modules. Atom is ook Drupal maatwerk specialist en expert en kan het flexibele Drupal volledig naar haar  hand zetten. Dat betekent dat wij waar nodig aanpassingen maken aan Drupal modules of zelf een volledig maatwerk module ontwikkelen.

In de loop van de jaren ontwikkelden onze Drupal specialisten onder andere maatwerk als onderdeel van:

 • 2D maatwerk tuinhuis configurator (Prins tuinhuisjes)
 • tools voor bedrijfsanalyse, automatisering, en flow management van bedrijfsprocessen
 • workflow applicatie ter ondersteuning bij het afhandelen van de BTW-aangifte
 • koppelingen via API’s met CRM, ERP, SSO, betaalproviders, Mobiele Apps en ander systemen.
 • grote (MultiSite) content platformen met duizenden pagina’s.
 • elektronische leeromgevingen op basis van LTI en SCORM.
 • migratie van desktop software op CD naar SaaS oplossing.
 • losse widgets, waaronder een financiële widget voor BNP Paribas op telegraaf.nl
 • uitgebreide en complexe maatwerk systemen, koppelingen en integraties met Drupal als basis (Core), maar technieken als Symfony, Laravel, Angular en Zend als effectieve maatwerk componenten. 
   

Onze Drupal diensten

Drupal specialist in Rotterdam

Atom is een internetbureau gespecialiseerd in Drupal en een van de 4 Drupal Platinum partners in Nederland. Wij werken vanuit onze vestiging in Rotterdam voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Wij creëren online maatwerk met inzet van het open-source CMS Drupal.

Drupal is een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS dat ten opzichte van alternatieven, zoals Wordpress, Joomla en Typo3, voordelen biedt op gebied van veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Met de beschikking over duizenden plug-ins en modules binnen de community kan, door implementatie en configuratie van out of the box functionaliteit, een groot deel het project tegen relatief lage kosten gerealiseerd worden. We hoeven tenslotte het wiel niet opnieuw uit te vinden. Drupal leent zich daarbij uitstekend voor maatwerk waar dat nodig is. Daarin is Atom Rotterdam specialist.

Wij hebben Drupal websites en applicaties gebouwd zo klein als in 200 uur en zo groot als in duizenden uren. Drupal heeft voor ons als Drupal specialist geen geheimen. In samenwerking met onze klanten realiseren wij op basis van een agile werkwijze naar een eerste versie (MVP) van de nieuwe Drupal website, applicatie of platform.

Atom vindt het voor de samenwerking en communicatie belangrijk dat organisaties een leverancier in de buurt hebben. Ben je op zoek naar een internetbureau en/of Drupal specialist in of rondom Rotterdam, dan maak je met Atom Rotterdam als Drupal specialist een goede keuze.

Maar wij gaan een stap verder...

Speciaal voor onze klanten hebben wij een aantal flexwerkplekken ingericht om samenwerking met onze Drupal specialisten te stimuleren. Diverse opdrachtgevers werken om de zoveel tijd een dag(deel) op locatie bij ons in Rotterdam. Zij zijn bijvoorbeeld aanwezig tijdens het testen van een (deel)oplevering of gedurende sprints, voor optimale communicatie en betrokkenheid.

Organisaties zoals, Gemeente Rotterdam, Prom'es, Erasmus University Rotterdam, Polder Knowledge, verkeersonderneming Rotterdam, Get Bright en Brancom kozen mede om deze reden voor samenwerking met Atom Rotterdam als Drupal specialist.

Samen met ons team in Rotterdam en het Drupal CMS realiseren wij jouw doelstellingen.

Samenwerken met Atom, de Drupal specialist!

Atom is een internetbureau met de focus op het ontwikkelen van corporate websites, portals, apps, intranetten, mijn omgevingen en koppelingen op basis van Drupal. We doen dat met een team van meer dan 10 Drupal specialisten, waarvan onze senior Drupal specialisten tot de absolute top van Nederland behoren. Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5, hier zijn wij enorm trots op!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Question

Wat is een Drupal specialist?

Een Drupal specialist heeft jarenlange ervaring met het bouwen van complexe en hoogwaardige Drupal projecten en alles wat daaromheen komt kijken. Drupal heeft voor een Drupal specialist en expert geen geheimen. Een Drupal specialist of expert ontwikkeld maatwerk en koppelt Drupal aan andere systemen. Atom is Drupal specialist en 1 van de 4 Platinum Drupal partners in Nederland!

Question

Waarom Drupal gebruiken?

Drupal is flexibel, veilig, schaalbaar en krachtig. Drupal is door Drupal specialisten inzetbaar als CMS, framework en DXP(digital experience platform). Drupal is daarom toepasbaar en zeer geschikt voor uitgebreide, complexe en hoogwaardige websites en applicaties.

Drupal specialist inhuren?

Atom heeft een groot netwerk aan freelance Drupal specialisten, in Rotterdam maar ook de rest van Nederland. Ideaal als je een Drupal specialist op locatie zoekt. Onze focus voor bemiddeling van freelance developers ligt net als bij ons eigen bureau op Drupal. Wij kennen elke Freelance Drupal specialist persoonlijk.

Naast collega Drupal bureaus plaatsten wij onder andere Drupal developers bij Ordina, Telegraaf Media Group(TMG, nu Mediahuis), het RIVM en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Atom Rotterdam, dé Drupal specialist

In Rotterdam is Atom het internetbureau voor Drupal. Wij helpen bedrijven het meeste te halen uit hun website en processen. Samen vinden we de processen binnen het bedrijf die inefficiënt, foutgevoelig zijn of onnodig veel tijd en geld kosten. Een goede business case levert al snel een duidelijk return of investment(ROI) op.

Kies je voor of Drupal 10 CMS website, kies dan voor Atom. Atom is een meervoudig prijswinnende ontwikkelaar van hoogstaande Drupal websites en applicaties. Met meer dan 10 jaar ervaring en een zeer uitgebreide Drupal portfolio mogen wij ons absoluut dé Drupal specialist van Rotterdam en een van de beste Drupal specialisten in Nederland noemen.

Als specialist leveren we Drupal maatwerk, maar gaan we het wiel niet opnieuw uitvinden.

Atom is prijswinnend Drupal specialist in Rotterdam.

Wij bouwen, doorontwikkelen, onderhouden en beheren Drupal websites door heel Nederland. Atom is jouw Drupal Specialist en partner voor Drupal oplossingen! Neem vandaag contact op!