Atom

Drupal Specialist

Drupal is de basis, wij zijn de specialist!

Drupal is een modern, gebruiksvriendelijk en vooral flexibel en krachtig Content Management Systeem (CMS). Via duizenden, binnen de community beschikbare plug-ins en modules, is veel out of the box functionaliteit mogelijk. Zonder het wiel opnieuw uit te hoeven vinden kan, door middel van implementatie en configuratie, aan veel eisen en wensen binnen een project worden voldaan. Met Drupal als CMS als basis voor een maatwerk applicatie bespaar je aanzienlijk op het projectbudget.

Direct een Drupal specialist spreken!

Heb jij een concreet vraagstuk in jouw bedrijf waarover je graag eens de visie van Atom zou horen? Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen door te digitaliseren en automatiseren met Drupal? Bij deze of andere vragen, gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek.

Als je het aan de Drupal specialisten van Atom vraagt, dan vinden zij Drupal het mooiste en beste opensource-CMS van dit moment. Drupal is vanuit de basis responsive, leent zich voor maatwerk en is zeer veilig. Niet voor niets wordt het succesvol toegepast door professionele (overheids)partijen en bedrijven, waaronder de grootste merken ter wereld, die online méér willen dan alleen aanwezig zijn. 

 

Atom is Drupal expert en met meerdere Drupal prijzen op haar naam een gewaardeerd partner en leverancier van Drupal projecten. Atom realiseerde succesvolle Drupal projecten voor klanten als Telegraaf Media group, Total Nederland, Alzheimer Nederland, Gemeente Rotterdam / Krimpenerwaard / Delft, War Child en vele andere mooie bedrijven van verschillend formaat.

Samen met de klant en het Drupal CMS realiseren wij hun online doelstellingen.

    
Als Drupal specialist gaat onze kennis veel verder dan het toepassen van Drupal middels implementatie en configuratie van Drupal community modules. Atom is ook Drupal maatwerk specialist en expert en kan het flexibele Drupal volledig naar haar  hand zetten. Dat betekent dat wij waar nodig aanpassingen maken aan Drupal modules of zelf een volledig maatwerk module ontwikkelen.

 

In de loop van de jaren ontwikkelden onze Drupal specialisten onder andere maatwerk als onderdeel van:

  • 2D maatwerk tuinhuis configurator (Prins tuinhuisjes)
  • tools voor bedrijfsanalyse, automatisering, en flow management van bedrijfsprocessen
  • workflow applicatie ter ondersteuning bij het afhandelen van de BTW-aangifte
  • koppelingen via API’s met CRM, ERP, SSO, betaalproviders, Mobiele Apps en ander systemen.
  • grote (MultiSite) content platformen met duizenden pagina’s.
  • elektronische leeromgevingen op basis van LTI en SCORM.
  • migratie van desktop software op CD naar SaaS oplossing.
  • losse widgets, waaronder een financiële widget voor BNP Paribas op telegraaf.nl
  • uitgebreide en complexe maatwerk systemen, koppelingen en integraties met Drupal als basis (Core), maar technieken als Symfony, Laravel, Angular en Zend als effectieve maatwerk componenten. 

 

Onze Drupal diensten:

 

Overnemen beheer:
Atom neemt als Drupal specialist regelmatig het Drupal onderhoud, support en de doorontwikkeling over op bestaande projecten. Wij voeren wel eerst een technische quick-scan uit om te bepalen of de omgeving gebouwd is conform de standaarden van Drupal en Atom. 

 

Drupal ontwikkeling:
Wil je een website of applicatie laten ontwikkelen en overweeg je Drupal?
Met de ruime ervaring van onze Drupal specialisten in het bouwen van alles met betrekking tot corporate websites, mijn omgevingen, portals, apps en koppelingen is er vast iets dat we voor je kunnen betekenen.
 

 

Strategie en visie:
Wij gaan verder dan gewoon bouwen, wij bespreken graag samen de businesscase. Voor ons draait het om de juiste oplossingen en waar nodig betrekken wij daar partners bij, zodat de klant het beste voor het project krijgt, ook als Drupal niet de oplossing blijkt. Op basis van onze kennis en ervaring met grote en complexe opdrachten zijn wij als leverancier en partner uitermate geschikt om deskundig advies uit te brengen.