Code
Altijd expertise achter de hand

Voor bureaus

Atom, met vestigingen in Rotterdam en Hilversum, heeft een mooie verdeelde ligging binnen het land. Hierdoor kunnen we door heel Nederland voor zowel eigen eindklanten als voor opdrachtgevers van partners werken. Wij zijn een gespecialiseerd technisch internetbureau. 

 

Atom gelooft - zeker binnen het huidige IT-landschap - niet in concurrenten maar in collega’s en partners. De ontwikkelaars van Atom zijn specialisten, voor hen vinden we toffe complexe opdrachten met veel uitdaging belangrijker dan het bedienen van directe eindklanten. 

 

Wanneer onze partners extra capaciteit op specialistische kennis nodig hebben, dan schiet Atom daarom graag te hulp. Atom is daarnaast solution / technisch Drupal partner van diverse reclame- en designbureaus, die deze expertise zelf niet in huis hebben. Naast Drupal ontwikkelt Atom ook met cakePHP, Laravel en Xamarin.

 

Wij werken graag samen met design- en reclamebureaus, uitgevers, andere internetbureaus en softwareontwikkelaars. Wij werken onder anderen samen met Polder Knowledge, Tam Tam, Enof creatieve communicatie, Schaapontwerpers, Ordina, GetBright en vele anderen. 

 

"Vanuit Ordina Digital Services werken wij veel met Atom samen om onze klanten te kunnen bedienen . Schakelen snel, leveren zeer goede code en kunnen goed communiceren met de klant/business. Een zeer fijne partner en betrouwbare website bouwer!" - General Manager Ordina - Paul van Dam

Kennismaken? Bel of vul het formulier in!

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf