Team
Drupal en Symfony specialisten

Eén team

Atom is een meervoudig prijswinnende ontwikkelaar van hoogstaande Drupal websites en applicaties in opdracht van ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar vooruitgang (groei, besparing optimalisatie). Wij bouwen omgevingen zoals: corporate websites, portals, workflow-tools, apps, intranetten, mijn omgevingen en koppelingen. Het team bestaat uit developers, waarvan de senior developers zich mogen rekenen tot de absolute Drupal top van Nederland.  Tot onze doelgroep behoren zorgorganisaties, uitgeverijen, overheidsinstanties en andere organisaties die hoogwaardige content en producten online aanbieden. Wij werken daarnaast in opdracht en samenwerking met andere bureaus. Atom is uw Drupal & Symfony leverancier en partner.

Maak kennis!

Onze teamleden verdeeld over Rotterdam en Hilversum.
Floris Vedder

Floris Vedder

Back-end developer

Ik werk sinds 2017 als Drupalspecialist bij Atom en lever graag gedegen werk af waar mijn opdrachtgevers enthousiast van worden.

Ruud Visser

Ruud Visser

Designer UI/UX

Mijn taken bij Atom zijn: interactie ontwerp, webdesign en grafische vormgeving. Ik train mijn creativiteit door te schetsen en het volgen van prominente figuren op gebied van design.

Ludo Hartzema

Ludo Hartzema

Back-end developer

Ruime ervaring met Drupal 6-7-8. Ik ben zelfstandig en vind het leuk om nieuwe technieken of oplossingen toe te passen.

Sander Pott

Sander Pott

Back-end developer

Ik ben sinds 2010 werkzaam als Drupal (web)developer. Mijn taken zijn het ontwikkelen, analyseren en testen van webtemplates en modules. Ik stel hoge eisen aan mijn en andermans producten!

Remco Hoeneveld

Remco Hoeneveld

Back-end developer

Als afgestudeerd Mediatechnoloog ben ik van verschillende markten thuis. Naast webdevelopment, hou ik mij graag bezig met het maken 2D-animaties en muziek maken.

Justin van der Raaf

Justin van der Raaf

Oprichter

Mede-oprichter van Atom Group en directeur van onze vestiging in Rotterdam. Als projectmanager ben ik vanuit een technische achtergrond nauw betrokken bij uw project.

Melissa de Bruijn

Melissa de Bruijn

Office manager & administratie

Bij Atom zorg ik ervoor dat alles binnen de organisatie administratief op rolletjes loopt.

Robin Klaassen

Robin Klaassen

Front-end developer

Ruime ervaring als front-end developer met verschillende technieken. Bij Atom zorg ik ervoor dat Drupal websites en applicaties responsive geoptimaliseerd worden weergegeven op ieder device; desktop, laptop en mobiele devices (tablets en smartphones).

Dit team inzetten?