Team
Drie bedrijven

Eén team

Atom Group is medio 2015 ontstaan uit de samenwerkende bedrijven Frogger en Mediagrip, en is mede opgericht door de aandeelhouders van webbureau Lajos.nl uit Hilversum. Atom Group werkt nog steeds nauw samen met Lajos.nl en de gezamenlijke bedrijven hebben niet alleen gekwalificeerde webspecialisten in dienst, maar beschikken ook over een bestand van meer dan 300 ICT-specialisten die inzetbaar zijn op freelancebasis.

Maak kennis!

Onze teamleden verdeeld over Rotterdam en Hilversum.
Floris Vedder

Floris Vedder

Back-end developer

Ik werk sinds 2017 als Drupalspecialist bij Atom en lever graag gedegen werk af waar mijn opdrachtgevers enthousiast van worden.

Ruud Visser

Ruud Visser

Designer UI/UX

Mijn taken bij Atom zijn: interactie ontwerp, webdesign en grafische vormgeving. Ik train mijn creativiteit door te schetsen en het volgen van prominente figuren op gebied van design.

Ludo Hartzema

Ludo Hartzema

Back-end developer

Ruime ervaring met Drupal 6-7-8. Ik ben zelfstandig en vind het leuk om nieuwe technieken of oplossingen toe te passen.

Sander Pott

Sander Pott

Back-end developer

Ik ben sinds 2010 werkzaam als Drupal (web)developer. Mijn taken zijn het ontwikkelen, analyseren en testen van webtemplates en modules. Ik stel hoge eisen aan mijn en andermans producten!

Remco Hoeneveld

Remco Hoeneveld

Back-end developer

Als afgestudeerd Mediatechnoloog ben ik van verschillende markten thuis. Naast webdevelopment, hou ik mij graag bezig met het maken 2D-animaties en muziek maken.

Justin van der Raaf

Justin van der Raaf

Oprichter

Mede-oprichter van Atom Group en directeur van onze vestiging in Rotterdam. Als projectmanager ben ik vanuit een technische achtergrond nauw betrokken bij uw project.

Klaas-Jan Vissers

Klaas-Jan Vissers

Back-end developer

Ik ben een echte doener en beleef veel plezier aan het maken van ICT-toepassingen met Drupal. Het lang werken aan een probleem, maar dan ook daarvan de resultaten zien, spreekt me erg aan.

Edwin Veenendaal

Edwin Veenendaal

Back-end developer

Zeer ruime ervaring met PHP en inzetbaar als backend PHP/Drupaldeveloper. Bij Atom hou ik mij graag bezig met ingewikkelde database-problemen en maatwerkkoppelingen.

Erlend ter Maat

Erlend ter Maat

Back-end developer

Bij Atom werk ik als senior PHP/Drupal developer. In het bijzonder besteed ik aandacht aan test-driven development. Waar ik mogelijkheden zie binnen mijn vermogen om mensen op een praktische manier te helpen zal ik er niet over piekeren de handen uit de mouwen te steken.

Danny Rossou

Danny Rossou

Back-end developer

Senior PHP-developer met ruime Drupal-ervaring. Als fullstack developer heb ik niet alleen aandacht voor de backend, maar ook interesse in een goed bruikbare user interface.

Michiel Huijse

Michiel Huijse

Back-end developer

Als developer zet ik mij in voornamelijk op het gebied van Drupal 7 en 8. Uitdagend is het werken met verschillende mensen en technieken, en om betekenisvolle resultaten te behalen.

Berry Goudswaard

Berry Goudswaard

Directeur Atom Apps

Directeur van Atom Apps en gevestigd in Rotterdam. Ik ben niet alleen uw aanspreekpunt voor apps, met mijn gedegen php-ervaring zorg ik ook voor een passende backend.

Kevin Elfering

Kevin Elfering

App developer

Als app-developer werk ik bij Atom Apps aan moderne cross-platform apps. Ook ben ik als PHP-er inzetbaar voor het ontwikkelen van backends.

Dit team inzetten?