Drupal detachering - Freelance Drupal developer
Drupal detachering

Drupal 7 & 8 capaciteit op locatie - Detachering

 

Drupal expert inhuren


Heb je een ervaren Drupal specialist nodig vanwege een te kort aan capaciteit, opschalen of nieuw project? Atom helpt je verder. Atom heeft de focus op Drupal en beschikt over een team van ervaren Drupal ontwikkelaars. Onze Drupal developers houden zich de hele dag bezig met het ontwikkelen van uitgebreide en geavanceerde websites, webshops en andere applicaties op basis van dit open source content management systeem(CMS) en applicatie framework.

Atom werkt sinds Drupal 6 met Drupal en heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van geavanceerde en hoogstaande Drupal websites, applicaties, implementaties, koppelingen en uitvoeren van migraties.

Alle developers in loondienst bij Atom hebben diepgaande kennis en ervaring met Drupal 7 en Drupal 8 en weten wat er nodig is om deze Drupal 9 ready te maken.

Freelance web developer inhuren


Naast eigen Drupal developers hebben wij een enorm netwerk aan partnerbureaus en freelance Drupal CMS specialisten die wij graag voor onze klanten en partners bemiddelen. Geen detacheringsbureau, maar een meedenkend internetbureau als Drupal partner in detachering en freelance bemiddeling. Drupal kent voor ons geen geheimen. Ook onze consultants zijn ooit als Drupal developer begonnen en nauw bij de projecten betrokken. Met deze kennis van zowel Drupal als van de markt kunnen wij freelancers prima op kwaliteiten beoordelen. De klant ontvangt altijd een profiel dat goed aansluit bij de wens. Wij schuiven dus niet met CV’s van Drupal specialisten, maar bevelen iemand aan op basis van een intake en eerdere ervaringen.

Op zoek naar een internet partner die vanaf de eigen locatie (remote) jouw project opstart, afrond of doorontwikkelt? Wij helpen je graag verder. Wij ontwikkelen voor klanten in verschillende branches, waarbij vooral de gezondheidszorg (zorgsector), overheid en non-profit sterk vertegenwoordigd zijn, maar we hebben absoluut ook mooie start-ups, industriele- en commerciele opdrachtgevers in ons portfolio.

Atom is een zeer ervaren Drupal partner en werkt met haar specialisten onder andere voor War child, Telegraaf Media Group, Total Nederland, Alzheimer Nederland en vele andere mooie bedrijven met uitdagende vraagstukken. Wij denken mee. Samen komen we tot de beste oplossing.

Direct een Drupal consultant spreken, neem contact op via onderstaande gegevens: 06 285 87721

Drupal detachering - Freelance Drupal developer

Drupal CMS:

Drupal is een modern gebruiksvriendelijk open source content management system(CMS), dat aan vrijwel alle ‘standaard’ eisen voldoet. Door haar opzet en flexibiliteit is Drupal breed en schaalbaar in te zetten. Steeds vaker wordt Drupal succesvol toegepast door professionele (overheids)partijen en bedrijven die online méér willen dan alleen aanwezig zijn. Deze branches kiezen, naast schaalbaarheid, ook vanwege de veiligheid van het CMS voor Drupal. Drupal wordt ondersteund door ruim 35.000 ontwikkelaars en meer dan 50 leveranciers in Nederland.

Atom zet het Drupal CMS succesvol in als application framework en is uit te breiden met modules die vrij beschikbaar zijn in de open source community. Waar nodig gebruiken we maatwerk om aan de eisen te voldoen, zonder daarbij onnodig het wiel opnieuw uit te vinden.

Door de jarenlange ervaring van onze Drupal developers en de applicaties die wij tot heden hebben gerealiseerd is Atom in Nederland een van de bekendste namen op Drupal gebied. Ook bij concullega’s staan wij bekend om onze technische kwaliteit en communicatieve vaardigheid en flexibiliteit.

Wij geloven in het nut en de noodzaak van het leveren van hoge kwaliteit. Wij houden van uitdagende vraagstukken, om met Drupal te komen tot eenvoudig goed werkende oplossingen. Wij werken veel samen met andere partijen en bureaus, onze ontwikkelstraat is dan ook ingericht op samenwerken en borgen van kwaliteit.

>> Lees ook over de overgang naar Drupal 9

Beschikbare profielen beschikbaar van o.a.:

  • Senior Back-end Drupal developer
  • Senior Front-end Drupal developer
  • Medior Back-end Drupal developer
  • Medior Front-end Drupal developer
  • Junior Fullstack Drupal developer