Atom - White label Drupal internetbureau

Drupal voor bureaus

Atom is Drupal specialist met kantoren in Rotterdam en Hilversum. Atom behoort met ruim tien Drupal developers, ervaren met Drupal sinds Drupal 6, tot de koplopers van Nederland. Met diverse 1.000+ projecten, meer dan 1.500 Drupal uren per maand en meerdere gewonnen Drupal prijzen is geen uitdaging binnen Drupal ons te groot.

 

Naast onze eigen klanten werken we ook graag samen met partners voor hun klanten. Vooral als het een uitdagend (deel)project betreft. Wij houden van complexe vraagstukken, om met Drupal te komen tot eenvoudig werkende oplossingen van hoge kwaliteit.

 

Ben je als brandingbureau, internetbureau, webbureau, communicatiebureau, marketingbureau of andere IT dienstverlener op zoek naar een technische partner voor Drupal? Atom is jouw partner in samenwerking. Onder eigen naam of onder white label werken is beide prima. Diverse partijen gingen je al voor en stellen zich graag beschikbaar als referentie.

 

"Vanuit Ordina Digital Services werken wij veel met Atom samen om onze klanten te kunnen bedienen . Schakelen snel, leveren zeer goede code en kunnen goed communiceren met de klant/business. Een zeer fijne partner en betrouwbare website bouwer!" - Paul van Dam - General Manager Ordina

 

Mee naar de klant

Het komt voor dat een klant al voor Drupal heeft gekozen en dit eist als onderdeel van een (veel) grotere aanvraag. Wij schuiven graag samen met jou bij de klant aan om het project binnen te halen en de opdracht zeker te stellen. Onze consultants zijn zelf techneuten met veel Drupal en programmeerervaring. Deze kennis in combinatie met de skills om zowel de techniek als het gestructureerde proces begrijpelijk over te brengen is regelmatig voor opdrachtgevers een reden om voor Atom of haar partner te kiezen.

 

Klant of lead aanbrengen

Soms heeft een klant interesse in Drupal of is de keuze zelfs al gemaakt. Je kunt dan niet meer doen dan deze klant in de juiste richting wijzen door een betrouwbaar internetbureau, gespecialiseerd in Drupal aan te bevelen. Diverse klanten, partners en andere bedrijven brengen zo opdrachtgevers bij Atom onder en daar zijn wij natuurlijk erg dankbaar voor. Heb je, als bedrijf, al tijd of middelen geïnvesteerd in de relatie met een opdrachtgever, welke uiteindelijk als warme lead naar Atom komt, dan stellen wij daar graag wat tegenover.

 

Diensten

Wij creëren online maatwerk, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Met veel out of the box functionaliteit, beschikbaar vanuit duizenden plug-ins en modules vanuit de community, realiseren we door implementatie en configuratie grote delen van het project. Daar waar nodig heeft Atom de kennis en ervaring om binnen het Drupal open-source CMS code en oplossingen te schrijven.

 

Atom ontwikkelt met Drupal alles op het gebied van corporate websites, portals, apps, intranetten, mijn omgevingen, koppelingen, enz.. enz.. Wij nemen ook bestaande Drupal omgevingen over voor onderhoud, support en doorontwikkeling. Bij Atom werken ruim tien Drupal developers en een aantal mobiele app ontwikkelaars (Xamarin, Flutter). Er wordt gewerkt met frameworks zoals Laravel, Angular en Symfony.

 

Wij van Atom werken graag samen met design- en reclamebureaus, uitgevers en andere internetbureaus en softwareontwikkelaars. Wij werken onder andere al samen met Polder Knowledge, PuurPXL, Enof creatieve communicatie, Schaapontwerpers, Tam Tam (Dept), Ordina, GetBright.

 

"Atom, in de persoon van Justin heeft met ons een mooi traject doorlopen bij een klant, en dat zal beslist vaker gebeuren. De doordachte aanpak, gecombinerd met een goede en prettige communicatie zorgt voor een ontspannen sfeer zonder het oog op resultaat te verliezen. Een aanrader voor complexe Drupal integraties!" Stefan Schuyleman - Directeur Get Bright

Kennismaken? Bel of vul het formulier in!

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf