Atom

Oplossingen

Atom Group biedt slimme oplossingen voor complexe online uitdagingen. Wij doen dat met open source technologie. Want we hoeven het wiel namelijk zo nodig opnieuw uit te vinden. We steken de energie liever in functionaliteit die uniek is voor uw online applicatie.

Steeds vaker zijn websites meer dan alleen een informatiekanaal waar een bepaalde boodschap ‘uitgezonden’ wordt; sites worden applicaties, waarin bezoekers deelgenoot worden van het bedrijfsproces van onze opdrachtgevers.

Wij helpen u afscheid te nemen van papieren rompslomp en versnipperde IT en verbeteren zo de samenwerking tussen uw klanten en uw medewerkers, waardoor uw bedrijfsproces efficiënter zal verlopen.

Maak een afspraak en neem ook afscheid van papier!

Brochures, nieuwsbrieven en formulieren bieden we online natuurlijk niet meer aan als downloadbare PDF’s, maar wij realiseren samen met u échte online alternatieven, die direct aansluiten op het achterliggende proces:

Brochures kunnen online wellicht vervangen worden door een goed vindbare online kennisbank, waarin uw bezoeker snel de oplossing vindt voor zijn probleem. Nieuwsbrieven vervangen we door e-mail, sms of misschien wel narrowcasting, waarbij door een integrale benadering vooraf aandacht is voor het achterliggende doel zodat we hier samen de beste invulling aan kunnen geven.

Ook uw bedrijfsprocessen efficienter maken? Bel ons!

Wij bouwen onze webapplicaties met Drupal. Drupal heeft zich als open source systeem inmiddels wel bewezen. Goede voorbeelden van organisaties die vertrouwen op Drupal zijn de Amerikaanse overheid, de Tweede Kamer en de Wereld Omroep. Verder werken ook veel Nederlandse gemeentes en grote kennisorganisaties als de NCRV met Drupal als CMS of applicatieframework.

Lees verder over Drupal als basis voor uw online applicatie...