Opdrachtgever
Tandarts

Enquetesysteem voor tandartsen

In samenwerking met Medisch Ondernemen, ontwikkelden wij een online enquete tool voor tandartspraktijken, waarmee de tandartsen op een eenvoudige manier kunnen voldoen aan bepaalde criteria voor certificering.

Deze applicatie neemt de tandarts of praktijkmanager veel werk uit handen. Om in aanmerking te komen voor de certificatie door het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen), is het onder meer verplicht om eens in de vijf jaar een patienttevredenheidsonderzoek te houden. Via patientenenquete.nl kan de tandarts deze enquete geheel geautomatiseerd afnemen, door eenvoudig het e-mailadres van zijn patient in het systeem in te voeren na afloop van een consult. Uiteraard kunnen ook meerdere adressen in bulk worden geimporteerd uit de praktijkadministratie.

Het systeem stuurt vervolgens een uitnodiging voor een online enquete en eventueel nog een herinnering naar de patient. Zodra er voldoende enquetes zijn afgenomen kan de tandarts zijn certificaat, inclusief rapportage vanuit de Drupalapplicatie afdrukken.

Kopfoto: By U.S. Navy photo by Chief Photographer’s Mate Eric A. Clement. [Public domain], via Wikimedia Commons

Deliverable

Enquete & rapportagetool

Bespreek uw eigen idee met ons

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf

Meer cases

background

Online ecosysteem juridische modeldocumenten

bg izz

Corporate website ledencollectief IZZ