Opdrachtgever
Sea

Online boekingssyteem

De Vereniging Particuliere Verhuurders op Ameland (V.P.V.A) behartigt de belangen van de particuliere verhuurders op Ameland. Zij biedt haar leden de mogelijkheid op haar website de accommodatie te vermelden en, indien gewenst, ook te verhuren. De website ameland-site.nl was inmiddels ruim zeven jaar oud. De V.P.V.A had ondertussen nieuwe wensen, ideeën en eisen met betrekking tot dit systeem die in nauw overleg met Atom in een functioneel ontwerp zijn vastgelegd.

Als basis voor het platform is het krachtige en flexibele Drupal CMS gebruikt. Vanwege de specifieke wensen van de V.P.V.A is het systeem grotendeels maatwerk. Verhuurders kunnen zelf accommodaties aanmaken en beheren. Als een verhuurder ook via de website wenst te verhuren kunnen op eenvoudige wijze prijsperiodes, last minutes, beschikbaarheid en boekingen worden beheerd.

De website van de V.P.V.A is echter niet de enige partij op Ameland waarbij het mogelijk is een accommodatie te verhuren. Veel verhuurders verhuren via hun eigen website of hebben hun accommodatie staan op bijvoorbeeld de website van de VVV op Ameland. Atom schreef een koppeling om de data van de VVV op Ameland real-time over te zetten naar het systeem van Ameland-site.nl. Uiteindelijk zullen er nog meer koppelingen online komen en zal Ameland-site.nl zelf ook aan websites aanbieden, zodat beschikbaarheid tussen verhuurwebsites op Ameland gemakkelijker kan worden uitgewisseld en er geen huurders teleurgesteld worden door dubbele boekingen.

Deliverable

Real-time gegevenskoppeling met VVV

Bespreek uw eigen idee met ons

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf

Meer cases

background

Online ecosysteem juridische modeldocumenten

bg izz

Corporate website ledencollectief IZZ