Opdrachtgever
Background

Complete vloer in één keer bestellen

Complete bestelling: klanttevredenheid én resultaat verbeterd

Voor Parketdirect ontwikkelden wij een webshop waar het zeer eenvoudig is laminaat of parket te bestellen. Hierbij is extra aandacht besteed aan het bestellen van toebehoren, zoals plinten en ondervloer. Het juiste aantal wordt door de webshop automatisch berekend. 

Hiermee verbeterden we niet alleen de conversie door het verhogen van het gebruikersgemak, maar ook de waarde van bestellingen. Deze opdrachtgever had eerder namelijk te maken met onevenredig veel nabestellingen voor toebehoren, waardoor het bedrijfsresultaat negatief beïnvloed werd. De investering in deze nieuwe webshop betaalt zich op termijn zo eenvoudig terug.

 

Deliverable

Een volledig responsive webshop die het probleem van onvolledige bestellingen oplost.

Het Magento ecommerce platform

Magento is met circa 25% marktaandeel hét opensource e-commercepakket van dit moment. Geen ander pakket is zo groot en snelgroeiend als Magento. Een actieve community van meer dan 100.000 gebruikers, ontwikkelaars en partners werkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van Magento met, betaalde en onbetaalde extensies. Van betaalmethodes tot analysetools en boekhoudkoppelingen: Magento heeft er een extensie voor.

Magento biedt zo haast ongelimiteerde mogelijkheden bij de ontwikkeling van van uw webshop. Heeft u een specifieke wens en is er geen extensie die hierin voorziet, dan zijn ontwikkelen wij zonder probleem een maatwerk extensie.

Code

Templates

Naast de duizenden extensies zijn er ook minstens net zoveel templates beschikbaar voor Magento. Een template is een basisdesign voor uw website, op basis waarvan wij aanpassingen kunnen doen en uw Magento webshop verder vorm kunnen geven. Hierdoor is een flinke kostenbesparing mogelijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om door ons een volledig en uniek maatwerkdesign te laten ontwikkelen.

Het beheersysteem van Magento is volwassen, krachtig en professioneel en biedt, op gebruiksvriendelijke wijze, mogelijkheden als  productbeheer, marketing-campagnes, SEO(zoekmachineoptimalisatie) en verkoopstatistieken.

Design op basis van een template

Een vraag over een bepaalde oplossing, of op zoek naar een vrijblijvende offerte? Vul het formulier in en wij bellen u terug.

Neem contact op

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf

Meer cases

background

Online ecosysteem juridische modeldocumenten

bg izz

Corporate website ledencollectief IZZ