Opdrachtgever
bg izz

Corporate website ledencollectief IZZ

IZZ is een ledencollectief wat zich inzet voor gezond werken in de zorg. Dit doen ze door een goede zorgverzekering te bedingen voor zorgpersoneel, door op zoek te gaan naar voordelen en trainingen t.b.v. zorgpersoneel, maar ook door zorgorganisaties te helpen om een gezonder werkklimaat te realiseren. In een sterk veranderend verzekeringslandschap waarbij de collectiviteitskorting steeds meer onder druk komt te staan, is IZZ zoekende naar andere manieren om gezondheidswinst te realiseren.

De nieuwe website is een vehikel in die zoektocht. De site biedt duidelijke ingangen voor zorgmedewerkers en zorgorganisaties, met daarbinnen de ruimte en flexibiliteit voor IZZ, om gaandeweg een nieuwe koers te bepalen.

De website is opgebouwd uit een flexibele ‘blokkendoos’ van schaalbare en herbruikbare elementen. Uitgebreide strategie en onderzoek sessies zijn hieraan vooraf gegaan in samenwerking met het creatieve bureau Morrow. Layout secties en blokken zijn technisch opgebouwd uit zo klein mogelijke generieke elementen met extra layout configuratie opties, zoals achtergrondkleur, lettertype of bijvoorbeeld een optie om content uit de rechter en linker kolom afhankelijk van de gebruiker om te wisselen. Op deze manier kan IZZ zelf eenvoudig nieuwe “productpagina’s” samenstellen en lanceren, en de focus van conversie binnen de website verleggen van bijvoorbeeld de zorgverzekering naar het lidmaatschap. Drupal biedt geweldige tools voor een dergelijke opzet en strategie met bijvoorbeeld Drupal Layout Builder en Drupal Paragraphs maar ook het fasciliteren van z'n werkproces met bijvoorbeeld een redactionele workflow.

Voor IZZ zijn we continue op zoek geweest naar de juiste balans tussen aan de ene kant een flexibele en schaalbare website die ze in staat stelt eenvoudig te bewegen in hun zoektocht, en aan de andere kant een hele gebruiksvriendelijke website. Kunnen we iets generiek oplossen, en wanneer is iets zo generiek dat het ten koste gaat van gebruiksvriendelijkheid? Daarbij speelde ook de redactionele capaciteit een belangrijke rol. Dit zijn vragen die aan de kern staan van alles wat we samen met Morrow voor IZZ hebben gedaan. 

LoadBalancing in combinatie met GitlabCI(Technisch)

Met meer dan een miljoen bezoekers per jaar en piekbelasting boven de 25.000 unieke gebruikers per dag is ook een prestatie en beschikbaarheid van de servers en website van extra punt van aandacht, we hebben gekozen voor een loadBalancing oplossing. De servers die voor de loadbalancing zorgen hebben we zo ingesteld dat we het beste van twee werelden hebben. Bestanden worden snel gesynct maar alles wat we in een keer op beide servers kunnen deployen wordt niet gesynct maar rechtstreeks via GitlabCI gedeployd zodat de deploy niet hoeft te wachten op de synchronisatie van de server.
 

Meer cases

background

Online ecosysteem juridische modeldocumenten

Drupal applicatie voor Deployment Matters - Technology catalogue

Technologie platform voor de internationale energie industrie