Boeken
Drupal- en App-developers

Vacatures

Wij ontwikkelen vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Hilversum online applicaties waarbij complexe gestructureerde informatie online ontsloten, gemanaged en/of geëxploiteerd wordt. Het gaat een stuk verder dan zomaar een website of -shop. Wij werken samen met een collegabedrijf veel voor opdrachtgevers in de mediawereld, zoals omroepen en uitgeverijen.

Het perspectief van onze organisatie is zeer goed te noemen en zijn wij op zoek naar versterking voor de langere termijn, naar kandidaten die mee willen helpen het bedrijf verder op te bouwen.

De ontwikkelaars bij Atom zijn stuk voor stuk echte techneuten: zelfstandig wanneer het kan, maar we zijn ons ook bewust van de kracht die we als team kunnen bieden om de beste oplossing voor onze opdrachtgevers te realiseren. De cultuur is open en informeel, de lijnen zijn kort.

Voor ons filiaal in Hilversum zijn we op zoek naar een ervaren Drupal developer met een passie voor programmeren. Blink jij uit in je vak, is programmeren je lust en je leven én heb je  een enorme drive? Werk je graag voor verschillende grote merken en opdrachtgevers? Lees dan snel verder!

Wij zoeken ter uitbreiding van het team een  ervaren Drupal developer die zelfstandig, maar ook in teamverband aan mooie projecten wil werken. Je gaat werken voor merken als Ordina, Walibi, Telegraaf Media Groep (TMG), RIVM, Gemeente Rotterdam, Total Nederland, Warchild, Quooker en het Vredespaleis.

Vacature PHP/Drupal developer met ambitie lead developer te worden

We zoeken voor de functie kandidaten die ruime ervaring hebben met Drupal 8. Je hebt uitgebreide kennis van de opbouw van Drupal en de Drupal API. Kennis van of ervaring met Symfony 3/4 is een duidelijke pré. We zijn op zoek naar een medior+ of een senior ontwikkelaar die de ambitie heeft om als teamlead het team te leiden.
 
Gevraagd profiel

• Afgeronde HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur Informatica of in ieder geval een technische richting)
• HBO werk- en denkniveau
• PHP (OOP), ervaring met Symfony 3/4 is een pré
• Gedegen kennis van MySQL, PHP, Javascript, CSS, [pre sass]
• Drupal 7 en 8
• Pre: continuous integration, angular, react, vue, headless Drupal
• Ervaring met ontwikkeltools zoals Git, Nginx en Vagrant
• Basale kennis van Unix, bash, shell scripting
• Samenwerken staat bovenaan je lijstje, maar  je bent ook zelfstandig, secuur en realistisch

Je hebt de ambitie om lead developer te worden. Als lead developer ben je naast het programmeren actief betrokken bij de projecten van je collega’s. Je helpt en adviseert waar nodig. Je houdt het overzicht en communiceert proactief met je collega’s, signaleert problemen en helpt met het maken van technische keuzes. Je bent makkelijk te benaderen en communicatief vaardig.

Je hebt een flexibele houding t.a.v. werktijden. Voor Atom is een goede balans tussen werk en privé echter belangrijk.

Plaats: Hilversum
Uren per week: 32-40 uur

Contact en reageren
Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Sonja Vlaanderen op telefoonnummer 035 - 7110471. Je sollicitatie met motivatie en CV kun je per e-mail sturen naar hilversum@atom.nl

Drupal