Drupal in Rotterdam

Atom Rotterdam

Een corporate website is het begin en de basis van de online aanwezigheid van je bedrijf. De bedrijven waar wij voor werken hebben uitdagingen en ambities die veel verder gaan dan online aanwezigheid, met Drupal maken we heel veel meer mogelijk.

 

Digitaliseer, optimalisereer en automatiseer samen met Atom Rotterdam en de kracht en flexibiliteit van Drupal. De tijd is nu!

 

Drupal wordt als open source systeem over de gehele wereld succesvol ingezet, in Rotterdam zetten wij Drupal o.a. in voor Gemeente Rotterdam, de Verkeersonderneming, Brancom, Monalyse, Polder Knowledge en anderen.

 

Atom Rotterdam, de Drupal specialist
Kies je voor een Drupal 8 of Drupal 9 website, kies dan voor Atom. Atom is een meervoudig prijswinnende ontwikkelaar van hoogstaande Drupal websites en applicaties. Met meer dan 10 jaar ervaring en een zeer uitgebreide Drupal portfolio mogen wij ons absoluut de Drupal specialist van Rotterdam en een van de beste Drupal specialisten in Nederland noemen.

 

In Rotterdam is Atom het webbureau voor Drupal. Wij helpen bedrijven het meeste te halen uit hun website en processen. Samen vinden we de processen binnen het bedrijf die inefficiënt, foutgevoelig zijn of onnodig veel tijd en geld kosten. Een goede business case levert al snel een duidelijk return of investment(ROI) op.

 

Als specialist leveren we Drupal maatwerk, maar gaan we het wiel niet opnieuw uitvinden. Wij onderschrijven de gedachte en visie van de Drupal community om oplossingen zoveel mogelijk te realiseren met standaard software modules en functionaliteit, zodat we voor standaard functionaliteiten geen maatwerk hoeven te ontwikkelen. Drupal is met zijn open source karakter en brede ondersteuning van API's bijzonder goed in staat om standaarden in te zetten en te koppelen. Daarbij is Drupal zo ingericht dat overal op ingehaakt kan worden. Op die manier wordt de kracht van standaarden gebruikt en waar wenselijk of noodzakelijk de flexibiliteit van maatwerk geboden.

 

Drupal als CMS
Drupal is een open source content management systeem (CMS). Dit betekent dat de broncode (sources) publiekelijk, vrij en kosteloos beschikbaar is om te kopiëren, gebruiken en aan te passen. Hierdoor is er binnen de Drupal community veel functionaliteit standaard vrij beschikbaar is. Nieuwe ontwikkelingen en technieken worden snel opgenomen. Drupal open source software en aanvullende standaard functionaliteit zijn volledige aan te passen, breed inzetbaar en op maat te maken naar behoefte van de organisatie, terwijl bij veel andere software de organisatie zich moet aanpassen aan het software pakket.

 

Geen ander CMS is veiliger dan Drupal. De aanpak van Drupal om veiligheid te borgen is uniek. Drupal is daarnaast flexibel en schaalbaar, zowel qua functionaliteit als prestaties, ongeacht toenemende bezoekersaantallen; of dat nou tijdelijk, vanwege piekbelasting door campagnes/hoogseizoen, of van meer permanente aard is.

 

Overstappen naar Drupal 8 of Drupal 9
Vanaf november 2021 stopt de ondersteuning van Drupal 7 en 8. In juni 2019 is Drupal 9 uitgekomen. Hebben we je kunnen overtuigen, of op zijn minst aan het denken gezet, en overweeg je over te stappen naar deze nieuwe Drupal versie, in samenwerking met de specialisten van Atom Rotterdam, neem dan contact met ons op!

 

Lees meer over in 5 stappen over naar Drupal 9