Drupal specialist in Rotterdam

Atom Rotterdam

Atom is prijswinnend Drupal specialist in Rotterdam.

Wij bouwen, doorontwikkelen, onderhouden en beheren Drupal websites door heel Nederland. Atom is jouw Drupal Specialist en partner voor Drupal oplossingen!

Onze Drupal diensten vanuit Rotterdam:

Als Rotterdams vooraanstaand Drupal internetbureau zijn wij een ‘winning team’ en hebben we meer dan eens een Drupal prijs gewonnen met de volgende diensten:

Drupal MVP

Snel live met een eerste versie, daarna gezamenlijk, aan de hand van een roadmap, doorontwikkelen op weg naar succes.

Drupal Audit

Onze zeer uitgebreide audit geeft inzicht in de kwaliteit en staat van je  Drupal omgeving. 

Drupal migratie


Drupal 7 is binnenkort niet langer ondersteund(end-of-life). Een herbouw/migratie naar Drupal 10 is de volgende stap!

Drupal upgrade


Nu van  Drupal 8 naar Drupal 9 en in 2023 naar Drupal 10. 

Drupal websites


Schaalbaar, flexibel en krachtig; een aantal voordelen van Drupal 9 als content management systeem voor je corporate website of webapplicatie.

Drupal platform (maatwerk)


Multisites, LMS, koppelingen, community, intranetten, ecommerce, mijn omgevingen en meer. Met Drupal als Digital Experience Platform(DXP) en Drupal maatwerk bouwen wij aan dromen en ambitie.

Drupal hosting


Krachtige en betrouwbare hosting voor snelle en veilige websites. 

Drupal onderhoud en support


Altijd zeker van de laatste Drupal module & security patches.

Drupal freelancers


Atom beschikt over een pool van z’n 50 Drupal freelancers welke wij inzetten voor opdrachtgevers en partners die opzoek zijn naar Drupal capaciteit. 

Drupal headless

Beheer van content en representatie volledig gescheiden maken voor betere ervaring over alle kanalen en apparaten. Dat is Headless, een van de sterke punten van Drupal.
 

Atom Rotterdam, dé Drupal specialist

In Rotterdam is Atom het internetbureau voor Drupal. Wij helpen bedrijven het meeste te halen uit hun website en processen. Samen vinden we de processen binnen het bedrijf die inefficiënt, foutgevoelig zijn of onnodig veel tijd en geld kosten. Een goede business case levert al snel een duidelijk return of investment(ROI) op. 

Kies je voor een Drupal 9 of Drupal 10 website, kies dan voor Atom. Atom is een meervoudig prijswinnende ontwikkelaar van hoogstaande Drupal websites en applicaties. Met meer dan 10 jaar ervaring en een zeer uitgebreide Drupal portfolio mogen wij ons absoluut dé Drupal specialist van Rotterdam en een van de beste Drupal specialisten in Nederland noemen.

Als specialist leveren we Drupal maatwerk, maar gaan we het wiel niet opnieuw uitvinden. Wij onderschrijven de gedachte en visie van de Drupal community om oplossingen zoveel mogelijk te realiseren met standaard software modules en functionaliteit, zodat we voor standaard functionaliteiten geen maatwerk hoeven te ontwikkelen. Drupal is met zijn open source karakter en brede ondersteuning van API's bijzonder goed in staat om standaarden in te zetten en te koppelen. Daarbij is Drupal zo ingericht dat overal op ingehaakt kan worden. Op die manier wordt de kracht van standaarden gebruikt en waar wenselijk of noodzakelijk de flexibiliteit van maatwerk geboden.

Samen met Atom Rotterdam digitaliseren:

Een corporate website is het begin en de basis van de online aanwezigheid van je bedrijf. De bedrijven waar wij voor werken hebben vaak uitdagingen en ambities die veel verder gaan dan online aanwezigheid alleen, met Drupal maken we heel veel meer mogelijk.

Digitaliseer, optimalisereer en automatiseer samen met Atom Rotterdam en de kracht en flexibiliteit van Drupal. De tijd is nu!

Drupal wordt als open source systeem over de gehele wereld succesvol ingezet, in Rotterdam zetten wij Drupal o.a. in voor Gemeente Rotterdam, de Verkeersonderneming, Brancom, Monalyse, Polder Knowledge en anderen.


Drupal 9 of 10 als CMS

Drupal is een open source content management systeem (CMS). Dit betekent dat de broncode (sources) publiekelijk, vrij en kosteloos beschikbaar is om te kopiëren, gebruiken en aan te passen. Hierdoor is er binnen de Drupal community veel functionaliteit standaard vrij beschikbaar is. Nieuwe ontwikkelingen en technieken worden snel opgenomen. 

Drupal open source software en aanvullende standaard functionaliteit zijn volledig aan te passen, breed inzetbaar en op maat te maken naar behoefte van de organisatie, terwijl bij veel andere software de organisatie zich moet aanpassen aan het software pakket.

Geen ander CMS is veiliger dan Drupal. De aanpak van Drupal om veiligheid te borgen is uniek. Drupal is daarnaast flexibel en schaalbaar, zowel qua functionaliteit als prestaties, ongeacht toenemende bezoekersaantallen; of dat nou tijdelijk, vanwege piekbelasting door campagnes/hoogseizoen, of van meer permanente aard is. 
Lees meer over de voordelen van Drupal.

 

Overstappen van Drupal 7 naar Drupal 9/10

Vanaf november 2023 stopt de ondersteuning van Drupal 7. In juni 2019 is Drupal 9 uitgekomen en in 2023 gaat deze versie over in Drupal 10. Hebben we je kunnen overtuigen, of op zijn minst aan het denken gezet, en overweeg je over te stappen naar deze nieuwe Drupal versie in samenwerking met de specialisten van Atom Rotterdam, neem dan contact met ons op!

Onderstaande link verwijst naar het stappenplan om over te stappen naar Drupal 9. Ben je na het lezen overtuigd, of hebben we je op zijn minst aan het denken gezet, en overweeg je over te stappen naar deze nieuwe Drupal versie, neem dan contact op met de specialisten van Atom Rotterdam.

Lees meer over in 5 stappen over naar Drupal 9


Drupal specialist inhuren?

Atom heeft een groot netwerk aan freelance Drupal specialisten, in Rotterdam maar ook de rest van Nederland. Ideaal als je een Drupal specialist op locatie zoekt. Onze focus voor bemiddeling van freelance developers ligt net als bij ons eigen bureau op Drupal. Wij kennen elke freelance Drupal specialist persoonlijk.

Behalve bijt collega Drupal bureaus plaatsten wij onder andere ook Drupal developers bij Ordina, Telegraaf Media Group(TMG, nu Mediahuis), het RIVM, AEGON, Erasmus Universiteit Rotterdam en anderen.

Samenwerken met Atom, de Drupal specialist!

Atom is een internetbureau met de focus op het ontwikkelen van corporate websites, portals, apps, intranetten, mijn omgevingen en koppelingen op basis van Drupal. We doen dat met een team van meer dan 10 Drupal specialisten, waarvan onze senior Drupal specialisten tot de absolute top van Nederland behoren. Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5, hier zijn wij enorm trots op!

Neem vrijblijvend contact met ons op!