Atom Rotterdam

de Drupal specialist in Rotterdam

Drupal is de basis, wij zijn de specialist!

Atom is een internetbureau gespecialiseerd in Drupal en werkt vanuit haar vestiging in Rotterdam voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Wij creëren online maatwerk met inzet van het open-source CMS Drupal. 

 

Drupal is een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS dat ten opzichte van alternatieven, zoals Wordpress, Joomla en Typo3, voordelen biedt op gebied van veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Met de beschikking over duizenden plug-ins en modules binnen de community kan, door implementatie en configuratie van out of the box functionaliteit, een groot deel het project tegen relatief lage kosten gerealiseerd worden. We hoeven tenslotte het wiel niet opnieuw uit te vinden. Drupal leent zich daarbij uitstekend voor maatwerk waar dat nodig is. Daarin is Atom Rotterdam specialist. 

 

Wij hebben Drupal websites en applicaties gebouwd zo klein als in 200 uur en zo groot als in duizenden uren. Drupal heeft voor ons als Drupal specialist geen geheimen. In samenwerking met onze klanten realiseren wij op basis van een agile werkwijze naar een eerste versie (MVP) van de nieuwe Drupal website, applicatie of platform.

 

Atom vindt het voor de samenwerking en communicatie belangrijk dat organisaties een leverancier in de buurt hebben. Ben je op zoek naar een internetbureau en/of Drupal specialist in of rondom Rotterdam, dan maak je met Atom Rotterdam als Drupal specialist een goede keuze.

Maar wij gaan een stap verder...

 

Speciaal voor onze klanten hebben wij een aantal flexwerkplekken ingericht om samenwerking met onze Drupal specialisten te stimuleren. Diverse opdrachtgevers werken om de zoveel tijd een dag(deel) op locatie bij ons in Rotterdam. Zij zijn bijvoorbeeld aanwezig tijdens het testen van een (deel)oplevering of gedurende sprints, voor optimale communicatie en betrokkenheid.

 

Organisaties zoals, Gemeente Rotterdam, Prom'es, Erasmus University Rotterdam, Polder Knowledge, verkeersonderneming Rotterdam, Get Bright en Brancom kozen mede om deze reden voor samenwerking met Atom Rotterdam als Drupal specialist.

 

Samen met ons team in Rotterdam en het Drupal CMS realiseren wij jouw doelstellingen.

 

Samenwerken met Atom, de Drupal specialist!

Atom is een internetbureau met de focus op het ontwikkelen van corporate websites, portals, apps, intranetten, mijn omgevingen en koppelingen op basis van Drupal. We doen dat met een team van meer dan 10 Drupal specialisten, waarvan onze senior Drupal specialisten tot de absolute top van Nederland behoren. Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 uit 5, hier zijn wij enorm trots op!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Drupal specialist inhuren?

Atom heeft een groot netwerk aan freelance Drupal specialisten, in Rotterdam maar ook de rest van Nederland. Ideaal als je een Drupal specialist op locatie zoekt. Onze focus voor bemiddeling van freelance developers ligt net als bij ons eigen bureau op Drupal. Wij kennen elke Freelance Drupal specialist persoonlijk.


Naast collega Drupal bureaus plaatsten wij onder andere Drupal developers bij Ordina, Telegraaf Media Group(TMG, nu Mediahuis), het RIVM en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Drupal project in Rotterdam?

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf