Computer
Drupal

Drupal is de basis, wij zijn de experts.

Projectleiders

David Daamen

06 22 60 8513

Hilversum

Justin van der Raaf

06 28 58 77 21

Rotterdam

Wilt u zelf een Drupal website? Neem contact met ons op!

Het Drupal CMS

Drupal is een prijswinnend open source Content Management systeem(CMS). Drupal is krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk en wordt onderhouden, uitgebreid en doorontwikkeld door duizenden gebruikers en ontwikkelaars wereldwijd.

De GNU General Public License, waaronder Drupal wordt gedistribueerd, maakt dat wij als leverancier en u als gebruiker vrij gebruik kunnen maken van dit systeem en de vele beschikbare modules. Door te kiezen voor open source bespaart u zo veel op ontwikkelkosten en doorlooptijd. 

Voor veel bedrijven die voor de keuze tussen Drupal, Wordpress en andere content management systemen staat, zijn criteria zoals gebruiksvriendelijkheid, uiterlijk, snelheid en vindbaarheid binnen zoekmachines belangrijk. Graag leggen wij uit hoe dat bij Drupal zit:

Geoptimaliseerde snelheid

Drupal komt standaard met goede caching opties. Als Drupal verder juist wordt geconfigureerd en op een geschikte hostingomgeving ‘draait’ is een Drupal website of -webshop erg snel en is het systeem naar onze professionele mening beter geschikt voor grote bezoekersaantallen dan menig ander CMS. Een goed voorbeeld is de ontwikkelde uitgebreide en veel bezochte Drupal webshop met meer dan 500 producten.

Laptop

Configureerbaar uiterlijk

Het uiterlijk van de website staat los van de keuze voor een CMS. Het uiterlijk wordt ontworpen door een webdesigner en kan vervolgens op elk CMS worden toegepast. Soms in het een nadeel dat voor Drupal een kleiner aanbod aan templates beschikbaar is, dan dat bijvoorbeeld voor Wordpress het geval is.

Code

Gebruiksvriendelijk

Drupal is ‘technischer’ dan bijvoorbeeld Wordpress maar dit is niet iets waar de klant, opdrachtgever of eindgebruiker uiteindelijk last van heeft. Het plaatsen en bijhouden van content op de website zoals tekstpagina’s, nieuwsitems of zelfs producten is erg makkelijk. Drupal heeft daarnaast een erg krachtig rollensysteem waardoor vrij gemakkelijk verschillende soorten gebruikers kunnen worden aangemaakt, waarvoor eenvoudig te bepalen is wat zij wel of niet kunnen doen of mogen zien. Dit maakt Drupal voor complexere websites een stuk efficiënter en geschikter dan andere CMS systemen.

Kopfoto: MoD/MOD [OGL (http://www.nationalarchives.gov.uk/doc/open-government-licence/version/1/)], via Wikimedia Commons

Screen

Uw oplossing?

Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Bel Justin of stel een vraag via de site.

Justin van der Raaf
Justin van der Raaf