Atom: specialisten in Open Source

Ontwikkeling en onderhoud van Drupal

Drupal

Drupal is een prijswinnend open source Content Management Systeem (CMS). En terecht, want Drupal is krachtig, flexibel, gebruiksvriendelijk, schaalbaar, veilig en volgens ons het beste open source CMS op dit moment.

Drupal is breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor: websites, intranet, extranet, CRM, community's, koppelingen, optimalisatie bedrijfsprocessen, automatisering, e-commerce en applicaties.

Met Drupal, en de daarvoor ontwikkelde modules, kan vaak al veel functionaliteit worden gerealiseerd zonder dat daarvoor maatwerk nodig is. Dit is mogelijk doordat Drupal actief wordt onderhouden, uitgebreid en doorontwikkeld, door duizenden gebruikers en ontwikkelaars wereldwijd.

Atom is Drupal specialist

Atom is een internetbureau, gevestigd in Rotterdam en Hilversum, dat zich heeft gespecialiseerd in Drupal. Atom levert complexe web- en mobiele applicaties voor het ondersteunen en automatiseren van bedrijfsprocessen en e-commerce op basis van het Drupal CMS.

De 12 Drupal medewerkers van Atom ademen en leven Drupal, dit doen we al sinds 2010. Wij durven ons dan ook zeker expert te noemen op het gebied van Drupal en weten hoe wij Drupal voordelig en effectief kunnen inzetten voor het ondersteunen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Drupal is populair​

Drupal is populair in Nederland. De Tweede Kamer koos al in 2011 Drupal als CMS, ter vervanging van Tridion.

Neem contact op om uw project te bespreken!